Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden
Banketbakkerij Gosselaar
Nieuwehuizen 20
9401JT Assen
T:0592-312355
Kvk:502379488
Algemene Voorwaarden

Toepasselijkheid
De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen door, bestellingen bij, leveringen door en betalingen aan Banketbakkerij Gosselaar.
Door het accepteren van een aanbieding of het plaatsen van een bestelling geeft de klant van Banketbakkerij Gosselaar te kennen deze voorwaarden te aanvaarden.

Klantgegevens
Indien de klant aan Banketbakkerij Gosselaar opgave doet van een adres is Banketbakkerij Gosselaar gerechtigd alle bestellingen aan dat adres te verzenden.
De klant dient bij wijziging van persoonlijke gegevens deze aan te passen bij het “persoonlijk account” in de webshop.

Bezorgen
Banketbakkerij Gosselaar bezorgt alleen in Assen. Indien het afleveradres buiten het bezorggebied valt, dan kan de bestelling afgehaald worden in de winkel.
Bij een bezorgbestelling zullen er kosten in rekening worden gebracht.

Bij besteding onder de € 25,00 inclusief BTW bezorgen wij niet, dan kan het afgehaald worden in de winkel.

Bezorgtijd
Gezien de vele bezorgbestellingen kunnen wij geen vaste tijden garanderen.

De gewenste bezorgtijden welke kunnen worden aangegeven in de opmerkingen, zijn indicatief en kunnen dus afwijken van de werkelijke levertijd.
De klant dient ervoor te zorgen dat op het gewenste afleveradres iemand aanwezig is, om de bestelling in ontvangst te nemen.
Overschrijding van enige leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding of het annuleren van de bestelling.

Aanbiedingen en prijzen
Aanbiedingen door en prijzen van Banketbakkerij Gosselaar zijn vrijblijvend. Banketbakkerij Gosselaar is niet aansprakelijkheid voor zet- of drukfouten.

Overdracht van risico en eigendom
Het risico van het geleverde gaat van Banketbakkerij Gosselaar over naar de klant, zodra de aflevering heeft plaatsgevonden. De eigendom gaat evenwel pas over indien de klant zijn betalingsverplichtingen heeft voldaan.

Klachten:

Graag binnen 3 werkdagen melden/ langsbrengen in de winkel en product bewaren voor de medewerkers om te beoordelen

Uiterste besteltijd

In de webshop is dat 23:59 voor de volgende dag.

Per mail graag voor 16 uur bestellen voor de volgende dag, met uitzondering van speciale bestellingen, deze graag 3 dagen eerder bestellen.