Onze ijssalon

Heerlijk ambachtelijk ijs

In 2008 hebben wij onze winkel verbouwd en zijn wij begonnen met de verkoop van ambachtelijk bereid ijs. Tot die tijd reden we zelf 2 x in de week naar Borger, naar destijds La Dolce om daar ijs te halen. Door de enthousiaste verhalen van de eigenaren werden we zelf ook steeds enthousiaster om zelf ijs te gaan maken. We waren al bezig met het plannen van de winkelverbouwing en hebben besloten om ervoor te gaan. Marthijn is de opleiding ijsbereider gaan volgen en is toen als 1e van Nederland geslaagd met een 10 op zijn examen!

We hebben op Koninginnedag 2008 onze nieuwe winkel geopend en zijn gestart met de verkoop van ambachtelijk bereid ijs.
Door de jaren heen hebben we al meer dan 70 smaken ijs gemaakt. We wisselen dagelijks in de verschillende ijssmaken, zodat iedereen zijn favoriete smaak aan de beurt komt. Het is elke dag een verrassing welke smaken er in de vitrine staan. Wij hebben dagelijks ook gluten- en lactosevrij ijs.

De echte hardloper vanaf dag 1 is ons yoghurt ijs; yoghurt-sinaasappel, yoghurt-frambozen of naturel.
Wij verkopen handijsjes die u bij ons op het bankje of in de ijs-stoeltjes kunt opeten. Ook kunt u bakjes meenemen naar huis, evenals halve liter/ literbakken en maken wij ijstaarten op bestelling.
Rond de Kerstdagen verkopen wij ook ijs in literbakken, ijstaarten en ijsdesserts.
Ons ijsseizoen duurt van april tot oktober.