Wij zijn..

…Marthijn en Corine Gosselaar en de 3e generatie Gosselaar. Sinds 1999 hebben wij dit mooie familiebedrijf overgenomen van de vorige generatie. In 2020 bestonden we 100 jaar en zijn we officieel hofleverancier. In 2011 en 2016 hebben wij een ster gewonnen in de verkiezing ‘Banketbakker met ster’, de Michelin ster voor een banketbakkerij. Helaas is deze verkiezing in 2017 voor het laatst georganiseerd.

Marthijn

Marthijn is verantwoordelijk voor de producten die gemaakt worden in de banketbakkerij, de ijsbereiding en het bezorgen van al onze producten. Marthijn heeft een mooie en vernieuwende visie voor ons bedrijf. Onderscheiden is zijn toverwoord; als je je onderscheidt krijg je een omrijfactor. Marthijn’s favoriet is onze specialiteit: hazelnootschuim. Hazelinotaarten maken we in 3 verschillende maten en we gebruiken hazelnootschuim in de Drentse zwerfkeien, een gebakje van 2 hazelnootschuimbollen gevuld met hazelnootpraliné-crème, omhuld met echte Callebaut Fairtrade chocolade.

Corine

Corine is verantwoordelijk voor de winkel, de aankleding, het klantcontact en de administratie. Corine is net als Marthijn banketbakker(ster) en springt regelmatig bij in de banketbakkerij, met name met marsepein, chocolade, speciale taarten en overige bestellingen. Door haar achtergrond en productkennis kan ze klanten goed adviseren. Haar insteek is om klanten met een grote glimlach de winkel te laten verlaten. Corine’s favoriet is het saucijzenbroodje met gehakt, stukjes spek en curry én het door Marthijn gemaakte ijs. Vooral frambozensorbet met een rozet verse slagroom!

Samenwerking

Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen en hebben een mooi team met vakmensen om ons heen verzameld. Ons team bestaat uit 3 gediplomeerde banketbakkers/patissiers en in de winkel staan 2 gepassioneerde winkeldames, 2 weekendkrachten en in het hoogseizoen nog 3 of 4 ijs-toppers. Samen met ons team bedenken wij onze nieuwe producten. Door het bezoeken van collega bedrijven, het volgen van social media en ons actieve lidmaatschap van de vereniging het Patisserie College (voorheen Heerlijk&Heerlijk), het gilde van de betere banketbakkers van Nederland.

Daarnaast bieden wij aan leerlingen van de vakopleidingen voor de banketbakkerij / patisserie in Nederland stageplekken aan en leiden wij jong talent op.